Prosjekter-Bjørn_Ole_Kjelsberg

Her kan du lese mer om

Min bakgrunn

Jobberfaring

2022 -

Grafisk designer,
Color Line

2021 - 2022

Digital markedsfører &
PrePress,
Megaprint AS

2018 - 2020

Grafisk designer,
Bjørkmanns AS

2014 - 2018

Medieprodusent &
grafisk designer,
Mediehuset Altaposten

utdanning

2011 - 2012

Bachelor of Arts - Graphic Design
Southampton Solent University

2010 - 2011

Grafisk design
Norges Kreative Fagskole

om meg

Jeg er en dyktig grafisk designer med lang erfaring innen design til både trykk og web, samt en rekke forskjellige medier som f.eks. film og lyd.

Jeg er nysgjerrig på ny teknologi og liker å lære nye ting, gjerne på egenhånd.

Lidenskapen for visuelle uttrykk har alltid vært tilstede hos meg, og jeg har alltid likt å løse designutfordringer ved å skape kreative og gjennomtenkte løsninger.

kontaktinfo

Bjørn Ole Kjelsberg

Mitt navn er Bjørn Ole Kjelsberg. Jeg er et kreativt, hyggelig og omgjengelig vesen, født og oppvokst i Alta i Finnmark fylke.

Jeg er nå en engasjert og lidenskapelig designer med en Bachelor i Grafisk design. Jeg innså tidlig at datamaskiner, teknologi og design var noe jeg likte å holde på med. Det føles naturlig for meg og jeg elsker å skape noe nytt eller å løse utfordringer. Jeg har erfaring og fartstid med teknologiske verktøy så langt tilbake som Nintendo, Commodore og Amigas glansdager.

Ny teknologi har alltid fascinert meg, og jeg liker å lære nye ting. Jeg lærer og tar ting fort, og jeg er en tilhenger av “learning by doing”. Min nysgjerrighet og trang til selvlæring har etterhvert gjort meg til en erfaren Adobebruker, og har ført til at jeg bl.a. har lært meg koding og webdesign på egenhånd.

selveste3

 
 
Allsidig og nyttig bakgrunn

Jeg har etterthvert opparbeidet meg en lang og variert arbeidserfaring, og har jobbet med media og design i alle mulige former. Jeg har i tillegg mange års erfaring i forskjellige kundeservice- og salgsyrker, og har jobbet på lagere, på bakeri, i barnehage og som budsjåfør.

 

 

Noe mer?

Lurer du på noe mer om meg eller min historie? Kanskje synes du det manglet noe viktig her? Eller kanskje har du et prosjekt du vil snakke med meg om?

Uansett hva det er – Ikke nøl, ta kontakt med meg i dag!

 

BACHELOR OF ARTS – GRAPHIC DESIGN
Solent University, Southampton, U.K.

GRAFISK DESIGN
Norges Kreative Høyskole, Bergen

ALLMENNFAGLIG PÅBYGGING
Alta videregående skole, Alta

MEDIER OG KOMMUNIKASJON
Alta videregående skole, Alta

RØRFAG
Alta videregående skole, Alta

TEKNISK BYGGFAG
Alta videregående skole, Alta

DIGITAL MARKEDSFØRER/PREPRESS
Megaprint AS, Røyken

GRAFISK DESIGNER
Bjørkmanns AS, Alta

MEDIEPRODUSENT/GRAFISK DESIGNER
Mediehuset Altaposten, Alta

GRAFISK DESIGNER
Walter Design, Bergen

GRAFISK DESIGNER
Allkopi, Bergen

Har du lyst å se

min komplette CV?